ISA-
BELLE
KICONNECTION
natural energy
in motion
author-shop
Isabelle

Van advocaat naar healer: een ommezwaai van verstand naar gevoel.

author-shop

INTERESSE IN SPIRITUALITEIT

Voorafgaand aan het overlijden van mijn grootmoeder en na de geboorte van mijn kinderen ben ik mij bewust geworden van een verborgen talent.

INDIVIDUEEL

Zo heeft mijn intuïtieve kant mijn interesse in spiritualiteit aangewakkerd. Wat is spiritualiteit eigenlijk? Spiritualiteit heeft te maken met onze individuele relatie met de onzichtbare aspecten van het leven en onze worsteling met waarden en zingeving. Spiritualiteit is heel persoonlijk. Ieder volgt zijn eigen weg daarin.

author-shop

NATUURLIJKE HELING MET HANDEN

Op mijn pad ben ik het intuïtief werken met mijn handen gaan opzoeken door het volgen van diverse cursussen met ki (= levensenergie). Inmiddels ben ik als Reiki-Master werkzaam volgens het Usui Systeem van natuurlijke heling in de Japanse traditie van dr. Mikao Usui. Ik combineer deze reiki methode met de gave in mijn handen, ook wel magnetiseren of paranormaaltherapie genoemd. Daarnaast bezig ik als kinesioloog verschillende technieken als Touch for Health, Stress Release,
(Bach-)remedies et cetera uit een HBO conforme opleiding kinesiologie.

MENSEN HELEN

Geest en gevoel, oftewel ‘ratio’ en ‘intuïtie’ worden nu ingezet, met de nadruk op gevoelsmatig handelen, om mensen te helpen helen.

thank-you