Healing
Samen gaan we op zoek naar het moment waarop een blokkade kan zijn opgetreden en welke aanpak daarvoor nodig is.
Healing van blokkades

ENERGETISCHE THERAPIE

Een consult start met vragen over pijn en/of klachten. Klachten respectievelijk pijn worden als een signaal van het lichaam beschouwd. Het geeft aan dat er ruimte is voor verandering en groei.

Klachten respectievelijk pijn komen vaak voort uit een geblokkeerde energiestroom in het lichaam. Samen gaan we op zoek naar het moment waarop een blokkade kan zijn opgetreden en welke aanpak daarvoor nodig is. Bewustwording van de oorsprong en oorzaak van een blokkade biedt mogelijkheden voor herstel. We gaan kijken of een blokkade in het energieveld van het lichaam verwijderd kan worden worden. Dit wordt ook wel reinigen genoemd. Tevens kan een gebrek aan energie in het lichaam opgevuld worden. Dit noemen wij vitaliseren. Reinigen en vitaliseren bevorderen het zelfherstel van het lichaam. 

ENERGIESYSTEEM

Gegevens met informatie uit jouw energiesysteem zijn voor mij waarneembaar met behulp van mijn intuïtie, helder voelen en weten. Energie verloopt in golfbewegingen en via de gave in mijn handen zijn energiestromen en blokkades voelbaar. Stel je open voor het ontvangen van ki (= energie) en probeer zoveel mogelijk te ervaren. De effecten van een consult met ki zal iedereen zelf moeten ondervinden. Gun jezelf daarbij de tijd, die nodig is.

Consult met KI
Energiesysteem

AANWIJZINGEN VOOR EEN CONSULT

  1. Een consult met ki werkt op verschillende subtiele niveaus (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel), waardoor het zelfherstellend vermogen van het lichaam van de cliënt wordt geactiveerd. De gever van ki spant zich in om evenwicht bij de ontvanger te bewerkstelligen.
  2. Gelieve voorafgaand aan het consult laten weten welke klachten (fysiek, psychisch etcetera) aanwezig zijn en/of een reguliere medische behandeling wordt gevolgd en/of sprake is van medicijngebruik. Reguliere (medische) behandelmethoden en niet-reguliere (holistische/complementaire/alternatieve) behandelmethoden kunnen elkaar goed aanvullen.
  3. Tijdens een sessie houdt u de kleding aan, maar schoenen en/of brillen kunt u beter niet dragen.
  4. Een oncomfortabele houding en/of pijn tijdens de sessie graag kenbaar maken.
  5. Alle informatie met betrekking tot de persoon, die in het consult aan de orde komt, wordt vertrouwelijk behandeld, met dien verstande dat geldende wet- en regelgeving daarbij in acht wordt genomen.
  6. Door het ontvangen van ki komen de meeste mensen in een diepe staat van ontspanning. Gun jezelf de tijd om het rustig aan te doen na het consult. Nawerking van een consult met ki kan zich binnen 48 uur manifesteren.

ERVARINGEN

Xander:

“Op advies van een vriendin ging ik op bezoek bij Isabelle. Ik was uitgeput, gesloopt, kon niet meer verder en met ‘een pil’ ging ik er echt niet komen. Persoonlijk ben ik niet spiritueel aangelegd, maar dat maakte duidelijk helemaal niets uit. Ik heb mijzelf een aantal keren laten behandelen waarbij ik sowieso de ervaring, de geborgenheid en kundigheid als zeer bijzonder en prettig ervaren heb. Verder merkte ik dat mijn lichaam, ondanks de soms hele lichte aanrakingen door mijn kleding heen, goed reageerde op de behandelingen. KiConnection was voor mij een lichamelijke ‘reset’ en het begin van herstel.”

Bas:

“Mijn eerste ervaring met Isabelle heb ik opgedaan toen ik een zware hernia had. Pijnstillers, spierverslappers en zelfs morfine tegen de pijn waren nodig en ik stond op de wachtlijst voor een spoedoperatie. Isabelle bood aan mij te helpen en wat volgde was een behandeling die ik nooit zal vergeten. De enorme uitwerking en verlichting van pijn die ik voelde was onbeschrijflijk…. 2 dagen later heeft Isabelle mij nogmaals behandeld en voor het eerst in weken kon ik voorzichtig lopen. Mijn operatie heb ik afgezegd en dankzij nog enkele behandelingen van Isabelle ben ik op eigen kracht van mijn hernia afgekomen.”

Carin:

“Tijdens mijn eerste behandeling bij Isabelle heb ik een spirituele ervaring meegemaakt. Deze ervaring heeft voor mij veel betekend en bracht een bepaalde rust. Daarnaast heeft Isabelle mij ook tijdens de gesprekken veel wijsheid meegegeven. Emotionele blokkades, zoals het verwerken van verdriet, zijn opgeheven waardoor er ruimte is ontstaan mijn verdere levenspad vorm te geven. Hier ben ik dankbaar voor.”